MÅNDAG
Kyckling med curry, pilaffris med tomat- och kålsallad
Pasta à la caponata med svarta oliver, kapris och tomater
TISDAG
Baconlindad köttfärslimpa med potatispuré, karamelliserad lök och sky
Pasta med räkor, vitt vin, vitlök, chili och tomater
ONSDAG
Fläsksida med gnocchi, bönor, salvia och rödvinssky
Gnocchi med variation på svamp, tryffelkräm och pecorino
TORSDAG
Panerad torsk med parmespotatispuré, salsa verde och bakad tomat
Pasta all’amatricana med sidfläsk, tomatsås, kapris och pecorino
FREDAG
Örtbakad lax med tomathollandaise, klyftpotatis, citron och stekt broccoli
Pasta med salsiccia, daterinitomater, aubergine och kapris
VECKANS VEGETARISKA
Bruschetta med gratinerad getost, honungsglace, rostade valnötter, tomat -och rucolasallad
I dessa tider kan det vara bra att veta hur vi jobbar för att kunna hålla öppet på ett ansvarsfullt sätt.
Läs gärna mer här